Цей салат можна приготувати на свято, або просто додати до своєї вечері.
У цьому салаті чудово поєднуються м'ясо, смачні яблука та заправка із майонезу з чорним перцем. Його легко приготувати і він точно вам сподобається. Як його приготувати, розповість Фокус.
Французький салат із яловичиною
Інгредієнти:
- 300 г відвареної яловичини;
- 2 середні яблука;
- 3 варені курячі яйця;
- 200 г твердого сиру;
- 150 г моркви;
- 1 велика цибулина;
- 100 мл майонезу;
- мелений чорний перець, сіль.
Відваріть, або запечіть яловичину. Бульйон, до речі, можна заморозити, він потім стане вам у пригоді для приготування соусів.
М'ясо остудіть і наріжте соломкою. Цибулю наріжте і замаринуйте хвилин на десять у воді з оцтом. Далі відіжміть її. Маринад прибере різкий присмак та запах.
Зваріть яйця круто. Моркву помийте та натріть на великій тертці. Яблука можете натерти, а можете порізати соломкою. Вибирайте кислуваті яблука із щільною м'якоттю.
Сир натріть на великій тертці. Потім викладіть шарами цибулю, яблука, яловичину, моркву та яйця. Після кожного шару не забувайте додавати сіль, мелений перець та майонез.
Зверху присипте салат сиром і приберіть на 1 годину в холодильник.
Також ви можете приготувати курку по-тосканськи. Смачна та ніжна страва з соусом.