Салат из пекинской капусты с крабовыми палочками и кукурузой: простой и быстрый рецепт
Рецепт салату з крабовими паличками неймовірно популярний. Його подають на багато свят, зокрема на Різдво і Новий рік.
Салат із пекінської капусти з крабовими паличками та кукурудзою можна приготувати з доступних продуктів. Легкий салат не поступається складним стравам. Щоб салат був ще ситнішим, можна додати в нього трохи відвареного розсипчастого рису, повідомляє 1000.menu.
Інгредієнти
Для приготування шести порцій знадобляться:
- крабові палички — 225 г;
- консервована кукурудза — 225 г;
- пекінська капуста — 150г;
- яйця — 3шт;
- майонез — 3 столові ложки:
- сіль і перець — за смаком;
- зелень кропу або петрушки — для прикрашання.
Приготування
Крок 1. Крабові палички наріжте дрібними кубиками.
Крок 2. Листя пекінської капусти вимийте, обсушіть, жорсткі частини виріжте. Наріжте дрібною соломкою.
Крок 3. Яйця відваріть круто, охолодіть, очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Крок 4. Консервовану кукурудзу відкиньте на сито, щоб стекла рідина.
Крок 5. У салатнику з'єднайте порізані крабові палички, пекінську капусту, кукурудзу та яйця. Посоліть, поперчіть і заправте салат майонезом. Усе ретельно перемішайте. Поставити на 15-20 хвилин у холодильник. Перед подачею прикрасьте страву гілочками кропу та петрушки.
Майонез краще приготувати самостійно. Як заправку можна використовувати сметану або натуральний йогурт. Або змішати їх із майонезом у пропорції на свій смак.
Ви також можете приготувати салат "Столичний" із куркою та консервованим горошком.