Яблучні булочки-рулети — дуже просто приготувати.
Булочки з корицею та горіхами пекан — це дуже смачна дріжджова випічка. Начинку з вершкового масла, цукру та кориці доповнюють нарізаними кубиками яблука та горіхи пекан.
Яблучні рулети з корицею і горіхами пекан дуже смачні, вони готуються з тіста для булочок бріош, якому потрібен час від 2 до 3 годин, щоб воно стало таким м'яким. Рецептом поділилися на сайті Cucchiaio.
М'які й ароматні, ці булочки-равлики ідеально підходять для перекусу з чашкою чаю або фруктового соку.
Яблучні булочки-равлики з корицею та горіхами
Інгредієнти:
Для тіста (близько 12 булочок):
- 1 яйце кімнатної температури;
- 225 мл теплого незбираного молока;
- 60 г цукру;
- 450 г борошна;
- 7 г свіжих пивних дріжджів;
- 100 г вершкового масла кімнатної температури;
- 1/2 стручка ванілі;
- дрібка солі.
Для начинки:
- 150 г вершкового масла кімнатної температури;
- 100 г цукру;
- 1 столова ложка кориці;
- 100 г нарізаних горіхів пекан;
- 3 яблука;
- сік половини лимона;
- 100 г цукрової пудри для глазурі.
Спочатку готуйте тісто. У чашу міксера вилийте яйце, молоко, цукор, сіль і ваніль і все добре перемішайте. Змішайте борошно з дріжджами і додавайте потроху, замішуючи на низькій швидкості близько десяти хвилин.
Щойно у вас вийде щільне тісто, додавайте м'яке вершкове масло по одному шматочку і продовжуйте місити, доки масло повністю не вбереться, а тісто не стане гладеньким і еластичним. Сформуйте кулю і дайте їй піднятися в чаші міксера під кришкою до збільшення вдвічі (від однієї до двох годин залежно від температури).
Приготуйте начинку, змішавши в мисці вершкове масло з цукром і корицею. Яблука наріжте дуже дрібними кубиками і збризніть їх лимонним соком.
Викладіть тісто на злегка посипану борошном дошку і розкачайте качалкою у квадрат розміром приблизно 30 х 30 см.
Лопаткою або тильною стороною ложки розподіліть суміш масла і кориці по всьому тісту, залишивши вільним сантиметр для ущільнення. Посипте кубиками яблук і нарізаними горіхами пекан і, нарешті, скрутіть і добре запечатайте рулет, защипнувши тісто на лінії змикання.
Гострим ножем спочатку розріжте рулет навпіл, виріжте приблизно по 6 кружечків у кожній і помістіть їх на деко, застелене папером для випічки. Накрийте харчовою плівкою і дайте піднятися, поки воно не збільшиться вдвічі: це займе близько години.
Готуйте в розігрітій до 200°C духовці близько двадцяти хвилин або поки булочки не стануть золотисто-коричневими. Дістаньте з духовки і дайте охолонути. Приготуйте глазур: змішайте цукрову пудру з кількома чайними ложками води доти, доки вона не стане густою.
Використовуйте глазур, щоб прикрасити булочки з яблуками.
Також ви можете приготувати смачний італійський шоколадний десерт.