За бажання такі сирки можна готувати з начинкою, використовуючи джем або згущене молоко. Для посипання використовуйте цукати та горіхи.
Шоколадні сирки — десерт, який дуже люблять діти та дорослі. Їх легко приготувати вдома, якщо скористатися рецептом кулінарного блогера Юлії Симончук. Такі батончики виходять дуже смачними, а продукти для них ви обираєте тільки найякісніші, а тому будете впевнені в тому, що десерт буде справді корисним і поживним.
Домашні сирки в шоколаді
Інгредієнти:
- кисломолочний сир (5%);
- масло вершкове — 50 г;
- цукрова пудра — 70 г;
- ванільний цукор — 1/2 пакетика;
- шоколад (за бажанням молочний, чорний, білий) — 180 г;
- масло — 30 мл;
- сублімовані фрукти і ягоди для прикраси.
Спосіб приготування:
У ємність викласти сир, м'яке масло, ванільний цукор і цукрову пудру та перебити блендером до однорідної консистенції.
Покласти сирну масу (~40-45 гр) на клаптик харчової плівки, сформувати сирок і загорнути в плівку. Відправити в холодильник до замерзання.
Розтопити шоколад, додати масло і перемішати. З сирків зняти плівку і занурити в остиглий шоколад. Викласти на решітку або дощечку, застелену харчовою плівкою. Посипати зверху фруктами або горіхами, подрібненими в блендері. Зберігати в холодильнику або морозилці. Після морозилки дати відійти в холодильнику.
Читайте також:
Мрія любителів шоколадних батончиків: торт "Снікерс" без випічки
Домашні батончики "Снікерс" без випічки та цукру: ідеальний перекус для ласунів
Втамовують голод і додають сил: як приготувати енергетичні батончики вдома