Розділи
Матеріали

Шоколадні сирки вдома: рецепт улюблених ласощів для дітей і дорослих

Оксана Ханас
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

За бажання такі сирки можна готувати з начинкою, використовуючи джем або згущене молоко. Для посипання використовуйте цукати та горіхи.

Шоколадні сирки — десерт, який дуже люблять діти та дорослі. Їх легко приготувати вдома, якщо скористатися рецептом кулінарного блогера Юлії Симончук. Такі батончики виходять дуже смачними, а продукти для них ви обираєте тільки найякісніші, а тому будете впевнені в тому, що десерт буде справді корисним і поживним.

Домашні сирки в шоколаді

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир (5%);
  • масло вершкове — 50 г;
  • цукрова пудра — 70 г;
  • ванільний цукор — 1/2 пакетика;
  • шоколад (за бажанням молочний, чорний, білий) — 180 г;
  • масло — 30 мл;
  • сублімовані фрукти і ягоди для прикраси.

Спосіб приготування:

У ємність викласти сир, м'яке масло, ванільний цукор і цукрову пудру та перебити блендером до однорідної консистенції.

Покласти сирну масу (~40-45 гр) на клаптик харчової плівки, сформувати сирок і загорнути в плівку. Відправити в холодильник до замерзання.

Розтопити шоколад, додати масло і перемішати. З сирків зняти плівку і занурити в остиглий шоколад. Викласти на решітку або дощечку, застелену харчовою плівкою. Посипати зверху фруктами або горіхами, подрібненими в блендері. Зберігати в холодильнику або морозилці. Після морозилки дати відійти в холодильнику.

Читайте також:

Мрія любителів шоколадних батончиків: торт "Снікерс" без випічки

Домашні батончики "Снікерс" без випічки та цукру: ідеальний перекус для ласунів

Втамовують голод і додають сил: як приготувати енергетичні батончики вдома