Королівський смак: рецепт салату "Принц" із яловичиною та горіхами
Перед подачею салат краще потримати кілька годин у холодильнику.
Продовжуючи тему смачних і поживних салатів, не можемо залишити поза увагою рецепт із блогу "Рецепты каждый день", де розповідається, як приготувати салат "Принц", у складі якого є яловичина, солоні огірки та горіхи, що на виході дає приголомшливо цікавий смак. Рекомендуємо готувати його не тільки до приходу гостей, а й для того, щоб потішити себе та близьких.
Салат "Принц"
Інгредієнти:
- яловичина — 500 г;
- яйця — 4 шт;
- огірки солоні — 6 шт;
- часник — 3 зубчики;
- ядра волоських горіхів — 1 склянка;
- майонез — 200 г.
Спосіб приготування:
Яловичину відварити в підсоленій воді. Готове м'ясо розібрати на волокна.
Огірки натерти на крупній тертці, а часник дрібно порубати ножем або пропустити через прес, перемішати його з огірками. Яйця відварити круто, остудити, почистити і натерти на крупній тертці.
Волоські горіхи порубати й обсмажити на сухій сковороді протягом кількох хвилин.
Далі необхідно зібрати салат пошарово. На тарілку першим шаром викласти м'ясо, змастивши його зверху майонезом, потім — огірки з часником, знову змастивши майонезом, далі — варені яйця. Їх зверху теж змастити майонезом, а потім посипати горіхами.
Щоб салат краще просочився, потрібно поставити його в холодильник.
Раніше Фокус писав, як приготувати простий і недорогий салат із зеленим горошком і печерицями .