Очень вкусное блюдо из самых простых продуктов: рецепт пасты с беконом и цуккини

Паста з кабачками та беконом, паста рецепт, макарони рецепт, смачні макарони
Фото: Скриншот | Паста з кабачками та беконом

Якщо у вас багато цукіні та кабачків, то спробуйте приготувати цю оригінальну страву.

Паста, або макарони з кабачками та беконом — це швидкий і простий рецепт страви для всієї родини.

Вона готується за 30 хвилин. Інгредієнти, з яких складається ця перша страва, — це кабачки і бекон, нарізані невеликими кубиками і підсмажені на сковороді з невеликою кількістю чебрецю для надання аромату. На кулінарному сайті Cucchiaio цю страву називають "простою, але з характером".

А вершкового смаку додає проволоне — твердий нежирний італійський сир із коров'ячого молока. Ви можете використовувати копчений сулугуні, якщо проволне не дістати.

Паста з кабачками та беконом

Інгредієнти:

  • 240 г коротких макаронів (на кшталт пенне);
  • 2-3 кабачки;
  • 1 товста скибочка бекону;
  • 2-3 гілочки чебрецю;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г копченого сиру;
  • оливкова олія, сіль, перець.

Щоб приготувати пасту з кабачками та беконом, спочатку вимийте кабачки та розріжте їх уздовж на 4 часточки, потім на товсті скибочки і, нарешті, поріжте кубиками. Візьміть бекон і наріжте такими ж шматочками, як і кабачки.

На пательні з антипригарним покриттям обсмажте бекон із зубчиком часнику та кількома гілочками чебрецю, щоб він став хрустким, але не надто сухим. Видаліть бекон і часник та обсмажте кабачки на тій самій пательні, щоб надати їм аромату.

Тим часом закип'ятіть каструлю з підсоленою водою, щоб приготувати макарони. Коли макарони стануть аль денте, злийте воду, залишивши трохи води, в якій вони варилися. І змішайте макарони з кабачками на сковорідці. На цьому етапі додайте тертий копчений сир і кілька столових ложок води, яка залишилася від варіння макаронів, щоб вийшов вершковий соус. Нарешті, додайте хрусткий бекон, трохи олії та мелений перець. Подавайте пасту на стіл.

Також ви можете приготувати дуже смачні макарони з соусом із перців.