Курка з паприкою: рецепт дуже смачної страви
Якщо ви любите курку, то спробуйте приготувати її за цим простим рецептом.
Завдяки ароматному і пряному маринаду, курка вбере в себе всі смаки і аромати, а завдяки тушкованій цибулі вона буде дуже смачною. Настільки смачної курячої грудки ви ще не їли. Рецептом поділилися на сайті Giallo Zafferano.
Курка з паприкою
Інгредієнти:
- куряча грудка (нарізана шматочками завтовшки 1 см) 600 г
- дрібна сіль 1 ч. л.;
- чорний перець 1 ч. л.
- рослинна олія;
- гостра паприка 2 ст. л.;
- одна цибулина;
- вершкове масло 40 г
- молоко 100 г
- борошно 2 ст. л.;
- шніт-цибуля за смаком.
Щоб приготувати курку з паприкою, спочатку помістіть шматочки курки у форму для запікання. Додайте сіль, паприку та чорний перець.
Також додайте рослинну олію і перемішайте курку з приправами та олією, щоб надати їй аромату. Очистіть цибулю і наріжте її тонкими скибочками.
Половину вершкового масла (20 г) розтопіть на сковороді з антипригарним покриттям. Додайте цибулю і тушкуйте близько десяти хвилин, поки вона не стане м'якою. За потреби можна додати трохи води.
Залиште цибулю в мисці і в тій же сковороді розтопіть вершкове масло, що залишилося. Розкладіть скибочки курки і нехай вони підрум'яняться.
Готуйте близько 5 хвилин, потім переверніть скибочки. Додайте цибулю, розподіливши її по курці, і додайте борошно.
Влийте молоко, перемішайте і накрийте кришкою. Нехай тушкується ще 4-5 хвилин.
Тим часом наріжте шніт-цибулю і посипте нею готову курку.
Якщо вам потрібен ніжніший смак, використовуйте солодку паприку. Також ви можете приготувати смачну курку з помідорами.