Усього чотири інгредієнти: як приготувати печиво з розмарином
Це найпростіший рецепт пісочного печива з розмарином. Печиво виходить смачним і пікантним.
Цей рецепт пісочного печива з розмарином дуже простий. Вам знадобиться всього чотири інгредієнти. І воно вийде неймовірно смачним. Рецептом поділилися на сайті Recipe Girl.
Печиво з розмарином
Інгредієнти:
- солоне вершкове масло — 220 г;
- цукрова пудра;
- борошно — 320 г;
- свіжий розмарин — 2 ч. л.
У середній мисці збийте вершкове масло на середній швидкості електричним міксером до кремоподібного стану; поступово додавайте цукрову пудру, добре збиваючи. Поступово додавайте борошно в масляну суміш, збиваючи на низькій швидкості до однорідного стану. Акуратно додайте розмарин.
Руками сформуйте з тіста кулю. Розкачайте тісто на злегка посипаній борошном поверхні. Виріжте печива будь-якою формочкою, або просто наріжте тісто на прямокутники.
Викладіть печиво на злегка змащене олією деко (або застелене пергаментом).
Випікайте 15-20 хвилин або поки краї не підрум'яняться.
Поради:
Переконайтеся, що качалка і поверхня посипані борошном, але не перестарайтеся. Не варто додавати в тісто занадто багато борошна, коли розкачуєте його.
Не використовуйте для цього рецепта сушений розмарин! Печиво не буде колишнім на смак.
Пісочне печиво з розмарином можна зберігати в герметичному контейнері до одного тижня. Вони теж добре заморожуються. Зберігайте в герметичному контейнері або пакеті із застібкою-блискавкою для заморозки до 3 місяців.
Також ви можете приготувати смачне цукрове печиво "Вушка".