Принцеса Євгенія розповіла, як порушила суворе правило покійної королеви Єлизавети

Принцеса Євгенія, правила
Фото: Getty Images | Принцеса Євгенія

Бабуся принцеси Євгенії забороняла подібні речі на палацовій кухні.

Цього тижня принцеса Євгенія з'явилася в подкасті Table Manners разом із Джессі та Ленні Вер. І розповіла, яке суворе правило своєї покійної бабусі, королеви Єлизавети, порушила у своїй сім'ї, і продовжує порушувати. Про це пише Hello Magazine.

Важливо
Принцеси Беатріс і Євгенія сходили на вечерю з колишньою дівчиною принца Гаррі

33-річна принцеса у відвертій бесіді зробила кілька дивовижних одкровень про королівське життя, зокрема про те, як вона замовляла доставку їжі в Кенсингтонський палац, і яке суворе правило, що стосується їжі, порушила.

У якийсь момент мати двох дітей підтвердила доволі своєрідне королівське правило їжі — королівській родині заборонено їсти певні види продуктів.

"Ми робимо одне замовлення щотижня, і кожен накопичує все, що може, у неділю ввечері, а замовлення приходить у понеділок вранці. По неділях досить сумно дивитися на мій холодильник", — зізналася Євгенія.

Коли її запитали, що було в її замовленні з магазину, вона відповіла: "Насправді нічого цікавого. Курка, сосиски, це є завжди. Картопля, цибуля, часник".

Потім Євгенія розповіла, що їй "не дозволено" їсти цибулю і часник у будинку її батьків Сари Фергюсон і принца Ендрю, підтвердивши, що вони бояться поганого подиху, і, як і багато членів королівської сім'ї, уникають гострої їжі.

Королева Камілла одного разу розповіла на австралійському шоу MasterChef, що на офіційних заходах ніколи не подають нічого, що містить забагато часнику: "Часник не можна... Часник, завжди потрібно відмовлятися від нього".

Принцеса зізналася, що закривала очі на ці правила, встановлені королевою Єлизаветою.

принцеса Євгенія Fullscreen
Принцеса Євгенія зі старшим сином
Фото: Instagram/Princess Eugenie

Це правило підтвердив колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгрейді, який повідомив, що Її покійна Величність Королева заборонила палацовим кухарям подавати страви, які містять забагато цибулі або часнику.

Незважаючи на те, що принцеса Євгенія є членом королівської сім'ї, вона не є працюючою членкинею "Фірми", тому її пристрасть до цибулі та часнику не впливає на неї так сильно, як на старших членів сім'ї, яким доводиться брати участь у кількох публічних заходах протягом року.

Раніше принцеса Євгенія вчилася готувати в Кулінарній школі Лейтс, заснованій зіркою британської випічки Прю Лейт.

"Я пройшла кулінарні курси в Лейтсі. Навчилася різати все соломкою, готувати буквально все і тушкувати цибулю", — сказала Євгенія в подкасті.

Вона підтвердила, що, незважаючи на свою кулінарну освіту, вона любить прості рецепти і готує все в одній каструлі.

Принцеса Євгенія розповіла, що її син Август любить залишатися поруч із нею, поки вона на кухні

Кулінарна школа Лейтс, де навчалася принцеса, розташована в Західному Лондоні, і на своєму вебсайті стверджує, що "це місце, де професіонали, домашні кухарі та молоді люди розкривають свій кулінарний потенціал". Двотижневий курс "Вступ до професійної кулінарії" коштує майже 1900 фунтів стерлінгів.

Принцеса Євгенія раніше з гумором розповіла про найдивніші компліменти, які їй доводилося отримувати.