Простий і водночас складний смак подарує вам неповторне відчуття чогось знайомого і водночас нового.
Поєднуючи в собі два смакові початки, суп із фрикадельками і грибами простий у виготовленні, позбавлений будь-якого кухарського пілотажу, але своїм складним смаком викликає відчуття якоїсь особливої страви. Хоча, як ми зараз побачимо, нічого такого в ньому немає.
Суп з фрикадельками та грибами
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- печериці — 3-5 шт.;
- фарш — 200 г;
- картопля — 2-3 шт.;
- рис — 2 ст. л.;
- кріп;
- олія;
- сіль, перець.
Перший етап приготування супу з фрикадельками та грибами — підготовчий. Промиваємо й очищаємо одну з наших цибулин, моркву та гриби. Цибулю дрібно шикуємо, обсмажуємо на олії. Додаємо терту моркву, гриби, на середньому вогні обсмажуємо ще кілька хвилин.
У каструлю з попередньо закип'яченою водою (3 літри) додаємо нарізану кубиками картоплю і рис. Далі — виготовлення фрикадельок. Змішуємо фарш із дрібно нашаткованою другою цибулиною і кропом. Добре перемішуємо, формуємо кульки потрібного розміру. У каструлю з рисом і картоплею додаємо обсмажені овочі з грибами. За 5 хвилин до готовності картоплі відправляємо у каструлю фрикадельки та варимо на повільному вогні. Солимо і перчимо за смаком.
Наш суп із фрикадельками та грибами готовий. Даємо йому настоятися, розливаємо по тарілках — і насолоджуємося!