Повсякденне блюдо, яке може стати вашим коханим
Суп з плавленим сиром і вермішеллю — чудове поєднання повсякденності з особливим вершковим смаком. Зрозуміло, що сир у супі може бути будь-яким, яким вам подобається. Але плавлений надає страві якоїсь особливої інтонації.
Iнгредiєнти
- курка — 500 г;
- плавлений сир — 200 г;
- цибуля ріпчаста — 1;
- морква — 1;
- картопля — 4;
- вермішель – 0.5 склянки;
- олія;
- сіль;
- спеції сухі;
- зелень
Для супу з плавленим сиром беремо курку — будь-яку доступну вам її частину. Заздалегідь відварюємо до готовності. Бульйон проціджуємо. М'ясо відокремлюємо від кісток та повертаємо в бульйон.
Нарізану скибочками картоплю відправляємо в бульйон, варимо хвилин 15. Тим часом на сковороді обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою на олії і відправляємо в бульйон до картоплi.
Плавлений сир (для зручності підморожений) поділяємо на дрібні шматочки і разом з вермішеллю та спеціями відправляємо в суп. Перемішуємо 2-3 хвилини, щоб сир розплавився в киплячому бульйоні (який вже майже суп). Коли сир повністю розійдеться, додаємо свіжу зелень, накриваємо кришкою каструлю і даємо трохи постояти.
Ось і все — суп з плавленим сиром і вермішеллю готовий!