Варіантів вінегрету існує безліч, із зеленою цибулею та часником — один із них.
Вінегрет із зеленою цибулею та часником – просто один із численних варіантів цієї страви, яку, здається, на кожній кухні готують по-своєму. Під час посту вінегрет набуває особливої актуальності — у ці дні він як ніколи доречний. Це універсальна страва, яку фахівці з Lefood.Menu рекомендують подавати з пастою, рибою чи м'ясом.
Вінегрет із зеленою цибулею та часником
Iнгредiєнти
- буряк відварений — 300 г;
- картопля відварена – 200 г;
- морква варена – 2;
- квашена капуста – 150 г;
- огірки солоні – 2;
- зелена цибуля – 2;
- часник – 2 зубчики;
- олія ;
- сіль
Приступаємо до приготування вінегрету із зеленою цибулею та часником. Відварюємо овочі, очищаємо їх, знімаємо з часнику лушпиння. Варені овочі та солоні огірки нарізаємо однаковими кубиками, складаємо у глибоку миску.
Додаємо квашену капусту, сіль, олію, видавлюємо через прес часник. Акуратно перемішуємо ложкою, намагаючись не розчавити м'які, податливі овочі. Перекладаємо салат на тарілку і посипаємо дрібно нарубаною зеленою цибулею.
Вінегрет чекає на вас у будь-який день посту!