Запечений хліб із часниковою намазкою може бути нереально смачний, якщо приготовлений із душею та розумінням
"Це нереально смачно! Обов'язково спробуйте!" — благає автор рецепту з телеграм-каналу "Кулінарія & Рецепти". Ми спробували і підтверджуємо: дійсно, смак виходить просто неймовiрний. Хоча рецепт дуже простий, а часу приготування сендвіча вимагає мінімум.
Часниковий сендвіч
Інгредієнти:
- хліб (мінібагет) — 2;
- масло вершкове — 50 г;
- олiя оливкова;
- сир твердий — 100 г;
- часник — 1 головка;
- кріп, петрушка;
- сіль, перець
Миттєвий процес приготування часникового бутерброду виглядає так. Беремо голівку часнику, очищаємо зубчики, ріжемо великі шматки. Розігріваємо сковороду з оливковою олією, обсмажуємо на нiй часник до золотистості. Після цього подрібнюємо.
Беремо глибоку ємність, закладаємо туди тертий твердий сир на наш вибір, вершкове масло, що трохи підтануло, рубану зелень, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо, отримуючи однорідну намазку. Ріжемо багети вздовж, наносимо на них намазку і відправляємо в духовку за 200 градусів на 10 хвилин.
Виймаємо чудовий хліб, ріжемо його на більш зручні порційні шматки — і насолоджуємося!