Дуже швидкий рецепт: як приготувати часниковий сендвіч?

сендвіч, часник, кулінарія
Просто та смачно

Запечений хліб із часниковою намазкою може бути нереально смачний, якщо приготовлений із душею та розумінням

Related video

"Це нереально смачно! Обов'язково спробуйте!" — благає автор рецепту з телеграм-каналу "Кулінарія & Рецепти". Ми спробували і підтверджуємо: дійсно, смак виходить просто неймовiрний. Хоча рецепт дуже простий, а часу приготування сендвіча вимагає мінімум.

Часниковий сендвіч

Інгредієнти:

  • хліб (мінібагет) — 2;
  • масло вершкове — 50 г;
  • олiя оливкова;
  • сир твердий — 100 г;
  • часник — 1 головка;
  • кріп, петрушка;
  • сіль, перець

Миттєвий процес приготування часникового бутерброду виглядає так. Беремо голівку часнику, очищаємо зубчики, ріжемо великі шматки. Розігріваємо сковороду з оливковою олією, обсмажуємо на нiй часник до золотистості. Після цього подрібнюємо.

Беремо глибоку ємність, закладаємо туди тертий твердий сир на наш вибір, вершкове масло, що трохи підтануло, рубану зелень, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо, отримуючи однорідну намазку. Ріжемо багети вздовж, наносимо на них намазку і відправляємо в духовку за 200 градусів на 10 хвилин.

Виймаємо чудовий хліб, ріжемо його на більш зручні порційні шматки — і насолоджуємося!