Розділи
Матеріали

Салат "Пивний": рецепт оригінальної страви замість снеків і тараньки

Фото: Getty

Поєднання звичних продуктів у цьому салаті розкриває зовсім новий смак.

Для посиденьок з друзями за келихом пива на стіл найчастіше ставлять сухарики, чипси, сир чи сушені морепродукти. Однак у блозі "Смачного!" запропонували дещо новеньке: салат "Пивний". У ньому є практично ті ж продукти, які до пива йдуть окремо, але в салаті смаки знайомих інгредієнтів розкриваються зовсім по-новому, що робить закуску ще цікавішою.

Салат "Пивний"

Інгредієнти:

  • морква по-корейськи – 150 г;
  • кукурудза – 1 банка;
  • копчена курка – 200 г;
  • сухарики – 1 упаковка;
  • майонез чи сметана для заправки;
  • сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:

Копчену курку нарізати кубиками, скласти в глибоку миску. Туди ж всипати кукурудзу, спершу зливши з неї рідину, моркву по-корейськи, сухарики, посолити, поперчити до смаку, додати майонез чи сметану, все добре перемішати.

Такий салат добре піде не тільки з пивом, але і стане гарним доповненням до обіду чи вечері або навіть самостійною стравою для швидкого перекусу.

Раніше Фокус писав, як приготувати вдома одну з найпопулярніших м'ясних закусок до пива – кабаноси, використавши курячий фарш. Такі ковбаски виходять нічим не гірші за оригінал і швидко з'їдяться.