Розділи
Матеріали

Вишуканий перекус. Рецепт тостів із грибами та авокадо

Фото: Getty

Для приготування тостів вибирайте стиглий авокадо.

Якщо ви не знаєте, що приготувати як перекус, зробити на сніданок або швидко перехопити на вечерю, рекомендуємо приготувати вам тост із грибами та авокадо за рецептом з блогу "Рецепти на кожен день". Він чудово вгамує голод і дасть заряд енергії. До того ж готовий бутерброд виглядає дуже естетично.

Тост із грибами та авокадо

Інгредієнти:

  • гриби — 250 г;
  • часник — 1 зубчик;
  • оливкова олія — 15 мл;
  • соєвий соус — 15 мл;
  • чебрець — 2 ст. л;
  • чорний перець — до смаку;
  • стиглий авокадо — 1 шт;
  • сік 1/2 лимона;
  • сіль — дрібка;
  • хліб — 2 скибочки.

Спосіб приготування:

Гриби помити, просушити на паперовому рушнику, нарізати слайсами. Розігріти оливкову олію на сковороді, додати подрібнений часник і готувати протягом хвилини, іноді перемішуючи. Потім туди відправити нарізані гриби, соєвий соус і тушкувати приблизно 8-10 хвилин. Додати свіжий чебрець і чорний перець.

Авокадо очистити від кісточки та шкірки, розім'яти виделкою, додати лимонний сік та сіль.

Хліб обсмажити з обох боків на сухій сковороді до рум'яності.

Кожен шматочок хліба змастити товстим шаром авокадо і викласти гриби. Зверху, за бажання, можна посипати кунжутом.

Раніше Фокус писав, як приготувати мариновані помідори як ідеальну закуску під шашлик.