Розділи
Матеріали

Неймовірний смак: рецепт попкорну з медом та імбиром

Фото: t.me/topretsept

Попкорн із таким смаком ви не купите ніде!

Попкорн зараз можна купити в будь-якому супермаркеті, кінотеатрі або спеціальному кіоску. Однак якщо хочеться чогось особливого, рекомендуємо приготувати попкорн вдома, додавши йому медово-коричного смаку. Такий вам точно ніде не продадуть, тому сміливо готуйте його самі за допомогою рецепту з блогу "Рецепти кожен день".

Попкорн із медом та імбиром

Інгредієнти:

  • кокосова олія — 5 ст. л.;
  • зерна для попкорну — 120 г;
  • мед — 2 ст. л;
  • арахісова паста — 2 ст. л;
  • мелена кориця — 1 ч. л;
  • ванільний екстракт — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

У глибокій сковороді або каструлі з товстим дном розігріти три столові ложки кокосової олії. Всипати туди кукурудзяні зерна для попкорну. Накрити кришкою та зменшити вогонь до мінімуму. Смажити три-чотири хвилини, періодично струшуючи сковороду й не допускаючи підгорання. Пересипати попкорн у миску.

У каструлі розтопити олію, що залишилася, додати мед.

Вимкнути вогонь. Додати арахісову пасту, корицю та ванільний екстракт, перемішати все до однорідності. Всипати в соус попкорн і перемішати. Наш найсмачніший попкорн готовий.

Раніше Фокус писав, як швидко приготувати вафельний торт із консервованими персиками.