Неймовірний смак: рецепт попкорну з медом та імбиром
Попкорн із таким смаком ви не купите ніде!
Попкорн зараз можна купити в будь-якому супермаркеті, кінотеатрі або спеціальному кіоску. Однак якщо хочеться чогось особливого, рекомендуємо приготувати попкорн вдома, додавши йому медово-коричного смаку. Такий вам точно ніде не продадуть, тому сміливо готуйте його самі за допомогою рецепту з блогу "Рецепти кожен день".
Попкорн із медом та імбиром
Інгредієнти:
- кокосова олія — 5 ст. л.;
- зерна для попкорну — 120 г;
- мед — 2 ст. л;
- арахісова паста — 2 ст. л;
- мелена кориця — 1 ч. л;
- ванільний екстракт — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
У глибокій сковороді або каструлі з товстим дном розігріти три столові ложки кокосової олії. Всипати туди кукурудзяні зерна для попкорну. Накрити кришкою та зменшити вогонь до мінімуму. Смажити три-чотири хвилини, періодично струшуючи сковороду й не допускаючи підгорання. Пересипати попкорн у миску.
У каструлі розтопити олію, що залишилася, додати мед.
Вимкнути вогонь. Додати арахісову пасту, корицю та ванільний екстракт, перемішати все до однорідності. Всипати в соус попкорн і перемішати. Наш найсмачніший попкорн готовий.
Раніше Фокус писав, як швидко приготувати вафельний торт із консервованими персиками.