Такий спосіб приготування дозволяє уникнути метушні зі скручуванням суші й інших незручних моментів.
Суші "Філадельфія" користуються величезною популярністю в любителів японської кухні, проте не всі мають час і можливість потрапити в ресторан або витратити масу сил на їх приготування вдома. Блогерка Крістіна вирішила спростити це завдання та запропонувала своїм підписникам рецепт лінивої "Філадельфії". Вам не доведеться довго морочитися, формуючи ідеальні форми, а смак порадує.
Ліниві суші "Філадельфія"
Інгредієнти:
- рис — 200 г;
- вода — 225 г;
- рисовий оцет — 20 г;
- норі з васабі — 1 упаковка;
- червона слабосолона риба;
- сир
- авокадо або/і огірок.
Спосіб приготування:
Рис промити 2-3 рази. Відправити його в посуд із товстим дном, залити водою, накрити кришкою та поставити на сильний вогонь. Як тільки вода закипить, зменшити вогонь до мінімуму та варити 12 хвилин. Кришку в жодному разі не відкривати. Потім вимкнути вогонь, накрити каструлю рушником і залишити рис ще на 15 хвилин. Можна зварити рис у мультиварці на режимі "крупа".
Готовий рис заправити рисовим оцтом, додати дрібно нарізані чипси норі. На шматочок харчової плівки викласти червону рибу, рис, злегка придавити, у центр покласти сир і шматочок авокадо.
З'єднати краї плівки та закрутити, формуючи кульку, як на відео.
Раніше Фокус писав, як приготувати суші-торт.