Хрустку скоринку шніцелю забезпечать кляр, сухарі та гарне просмажування.
Курячий шніцель — страва, яка однаково добре смакує для обіду, вечері та просто як перекус із тостом і овочами. Його можна подавати з гарніром або без, а його хрустка скоринка та соковитий смак нікого не залишать байдужими. Як приготувати ідеальний шніцель, розповіли в блозі "Рецепти щодня". Пропонуємо взяти його собі на замітку і поповнити кулінарну книгу новинкою.
Хрусткий курячий шніцель
Інгредієнти:
- куряче філе — 3-4 шт;
- панірувальні сухарі — 1 склянка;
- яйця — 2 шт;
- молоко — 50 мл;
- сіль — за смаком;
- рослинна олія — для смаження.
Спосіб приготування:
В окрему чисту миску вбити два яйця, додати сіль і молоко та все збити виделкою або вінчиком до однорідності. В іншу ємність висипати панірувальні сухарі.
Куряче філе помити, надрізати й відбити, вийде великий шніцель. Його потрібно посолити та поперчити.
Шніцель акуратно занурити в яєчну суміш, потім гарненько обкачати в сухарях і відразу ж викласти на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажити його до готовності з обох боків на середньому вогні.
Готовий шніцель викласти на паперовий рушник, щоб зійшов зайвий жир.
Раніше Фокус писав, як приготувати соковиті курячі котлети з сиром і маслом.