Розділи
Матеріали

Куриный шницель с хрустящей корочкой: как приготовить блюдо без лишних хлопот

Оксана Ханас
Фото: Getty

Хрустку скоринку шніцелю забезпечать кляр, сухарі та гарне просмажування.

Курячий шніцель — страва, яка однаково добре смакує для обіду, вечері та просто як перекус із тостом і овочами. Його можна подавати з гарніром або без, а його хрустка скоринка та соковитий смак нікого не залишать байдужими. Як приготувати ідеальний шніцель, розповіли в блозі "Рецепти щодня". Пропонуємо взяти його собі на замітку і поповнити кулінарну книгу новинкою.

Хрусткий курячий шніцель

Інгредієнти:

  • куряче філе — 3-4 шт;
  • панірувальні сухарі — 1 склянка;
  • яйця — 2 шт;
  • молоко — 50 мл;
  • сіль — за смаком;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

В окрему чисту миску вбити два яйця, додати сіль і молоко та все збити виделкою або вінчиком до однорідності. В іншу ємність висипати панірувальні сухарі.

Куряче філе помити, надрізати й відбити, вийде великий шніцель. Його потрібно посолити та поперчити.

Шніцель акуратно занурити в яєчну суміш, потім гарненько обкачати в сухарях і відразу ж викласти на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажити його до готовності з обох боків на середньому вогні.

Готовий шніцель викласти на паперовий рушник, щоб зійшов зайвий жир.

Раніше Фокус писав, як приготувати соковиті курячі котлети з сиром і маслом.