Розділи
Матеріали

Ідея для сніданку: як приготувати вівсянку з грушею

Оксана Ханас
Фото: t.me/topretsept

Перед подачею вівсянку необхідно полити йогуртом і скропити медом.

Щоб ви довго не ламали голову, що смачного, корисного і сезонного приготувати на сніданок, рекомендуємо скористатися рецептом з блогу "Рецепти щодня" і порадувати себе і своїх близьких вівсяною кашею на молоці зі свіжими грушами. Благо, цих фруктів зараз удосталь. Такий сніданок дасть заряд енергії та забезпечить гарний початок дня.

Вівсянка з грушею

Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці — 200 г;
  • молоко — 1,2 літра;
  • груша — 2 шт;
  • вершкове масло — 20 гр;
  • цукор — 30 гр;
  • мед — для подачі;
  • натуральний йогурт — для подачі;
  • сіль — дрібка.

Спосіб приготування:

Пластівці висипати в каструлю, туди ж влити молоко і посолити, довести все до кипіння і, зменшивши вогонь, варити п'ять-сім хвилин, постійно помішуючи.

Груші очистити, розрізати на чотири частини, видалити серцевину і нарізати невеликими кубиками. Після цього їх необхідно обсмажити на сковорідці з вершковим маслом на сильному вогні протягом двох хвилин. Потім вогонь зменшити, додати цукор і готувати ще кілька хвилин.

Готову вівсянку розкласти по тарілках, зверху покласти груші, додати натуральний йогурт і скропити медом.

Раніше Фокус писав, як приготувати сезонний пиріг із кабачків.