Це куряче рагу, приготоване з різнокольоровими помідорами, тішить не тільки смаком — воно ще й має неймовірно ошатний вигляд.
Помідори та курка — це ідеальне поєднання. До того ж ця страва ще й виходить дуже смачною та дієтичною. Спробуйте приготувати курячу грудку з помідорами, адже ця страва майже не вимагає зусиль, і з нею впорається навіть кулінар-початківець. Рецептом поділилися на сайті Migusto.
Куряче рагу з помідорами
Інгредієнти:
- 1 кг помідорів різного кольору;
- одна червона цибулина;
- 4 столові ложки рослинної олії;
- 1 чайна ложка солі;
- 4 столові ложки білого сухого вина;
- 2 столові ложки меду;
- 4 курячі грудки;
- часник.
Нагрійте духовку до 200 градусів. Помідори нарізаємо часточками, як і цибулю. Часник дрібно наріжте. Розподіліть овочі по деку. Змішайте половину олії з сіллю, невеликою кількістю перцю, вином і медом і залийте всі помідори. Додайте часник. Запікайте в духовці близько 30 хвилин.
Курячу грудку нарізаємо кубиками. Нагрійте олію, що залишилася, у сковороді з антипригарним покриттям. Потроху обсмажуйте курку протягом трьох хвилин, поки вони не зарум'яняться. Приправте курку сіллю, що залишилася, і невеликою кількістю перцю. Дістаньте форму для запікання з овочами з духовки. Підніміть температуру духовки до 220 градусів.
Розподіліть шматочки курки поверх помідорів і запікайте ще близько десяти хвилин. Дістаньте деко з духовки: куряче рагу з помідорами готове. Його можна подавати зі свіжим хлібом або з простим білими рисом.
Фокус розповідав, як зварити смачний і розсипчастий рис без особливих зусиль.