Розділи
Матеріали

Салат із яєць і цибулі: рецепт простого, швидкого та корисного перекусу

Оксана Ханас
Фото: t.me/topretsept

Замість майонезу для заправки салату можна використовувати грецький йогурт.

Простий і легкий салат із яйцем і цибулею — чудовий варіант перекусу в напружений робочий день. Його приготування не займе багато часу, а страва дасть змогу втамувати голод. До того ж інгредієнти, які входять до його складу, не "перевантажать" шлунок, що особливо важливо для тих, хто стежить за своїм харчуванням. Як зробити такий салат, розповіли в блозі "Рецепти щодня".

Простий салат із яйцями та зеленою цибулею

Інгредієнти:

  • яйця — 4-5 шт;
  • зелена цибуля — половина пучка;
  • майонез — 100 г. Можна замінити йогуртом;
  • сіль і перець — за смаком.

Спосіб приготування.

Курячі яйця відварити круто, остудити, заливши холодною водою, почистити від шкаралупи, а потім нарізати невеликими кубиками.

Зелену цибулю сполоснути, просушити і дрібно порубати. Змішати цибулю і яйця в салатниці, додати майонез і сіль, усе перемішати.

Такий салат можна вживати як окрему страву або як добавку до гарніру. У будь-якому вигляді він смачний.

Раніше Фокус писав, як приготувати яєчний паштет, а також ділився рецептом приготування теплого салату з куркою і грибами.