Спеції для таких снеків можна вибирати на власний смак.
Сухарики та грінки для багатьох — улюблений перекус. Щоб не купувати в магазині снеки, склад яких іноді не зовсім корисний для здоров'я, рекомендуємо приготувати їх у домашніх умовах. Наприклад, часникові грінки з білого хліба чудово замінять пачку сухариків. Як їх приготувати, розповіли в блозі "Рецепти щодня". Нічого складного в процесі немає, а на виході — смачний і хрусткий перекус.
Часникові грінки з білого хліба
Інгредієнти:
- нарізний батон — 1 шт;
- часник — 4 зубчики;
- рослинна олія — 2 ст. л;
- сіль — 1 ч. л;
- паприка — 1/2 ч. л.
- чорний перець — 1/2 ч. л;
- коріандр — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
Часник видавити через прес і скласти в невелику миску. Туди ж додати олію, сіль і прянощі. За бажання можна додати подрібнений перець чилі.
Батон нарізати невеликими кубиками і пересипати в целофановий пакет, куди потім залити часниково-масляну суміш. Усе добре перемішати.
Деко застелити пергаментом і викласти хліб в один шар. Відправити його в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Щойно грінки підсохнуть і підрум'яняться, дістати їх із духовки, пересипати на паперовий рушник і дати охолонути.
Раніше Фокус писав, як приготувати смачні та корисні картопляні чіпси в духовці.