Рецептів приготування сосиски в тісті існує дуже багато. Цей популярний перекус печуть у духовці, загортають у лаваш і готують його іншими способами. Сьогодні ми хочемо запропонувати новий рецепт цієї страви від кулінарної блогерки Юлії Симончук. За ним на приготування сосисок у тісті піде дуже мало часу, а на виході отримаєте все ті самі сосиски в тісті, смачні й ароматні.
Сосиска в тісті за 5 хвилин
Інгредієнти:
- кефір — 300 мл;
- яйце — 1 шт.;
- борошно — 250-300 г;
- сіль, перець — до смаку;
- сосиски — 10-15 шт.
Спосіб приготування:
Кефір вилити в глибоку миску, вбити туди ж яйце, посолити, поперчити і все добре перемішати, щоб сіль розчинилася. Потім просіяти в масу борошно та знову все перемішати до однорідності.
Із сосисок зняти плівку, якщо така є, і викласти їх цілими в отримане тісто. Далі кожну сосиску разом із тістом за допомогою спеціальних кухонних щипців або двох виделок викласти на розігріту пательню з рослинною олією, обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки та викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
Раніше Фокус писав, як приготувати сосиски в листковому тісті з домашнім сиром.