Для рулету використовуються цілі мандарини, очищені від шкірки.
Мандарини у багатьох асоціюються із зимою і новорічними святами, тому не дивно, що чим ближче Різдво і ялинка, тим більше нас тягне купити ці цитрусові. Мандарини однаково смачні як у свіжому вигляді, так і в десертах, і сьогодні ми пропонуємо приготувати неймовірно смачний рулет із цими фруктами. Головний плюс у тому, що випікати нічого не треба. Як його приготувати, розповіли в кулінарному блозі "Торти. Капкейки. Рецепти".
Рулет із мандаринами без випічки
Інгредієнти:
- пісочне печиво – 350 г;
- какао – 2 ст. л;
- банани – 2 шт;
- сир – 450 г;
- мед – 2 ст. л;
- мандарини – 5 шт.
Спосіб приготування:
Печиво подрібнити за допомогою блендера на дрібну крихту. Банани очистити і помістити в чашу блендера, подрібнивши їх до стану пюре.
Подрібнене печиво висипати в глибоку миску. Туди ж додати какао та бананове пюре.
В окремому посуді занурювальним блендером перебити до однорідності сир і мед.
На аркуш пергаментного паперу перекласти отриману масу з печива, розрівняти, накрити другим аркушем паперу і розкачати в пласт.
Прибрати папір, викласти на печиво крем і в ряд — очищені цілі мандарини.
Завернути все в рулет і прибрати в холодильник на 30-60 хвилин, можна потримати й довше. Під час подачі на стіл рулет нарізати на шматочки.
Раніше Фокус писав, як приготувати торт "Нутелла".