Найсмачніша така намазка з підсмаженим хлібом, посипана зверху зеленню. Зі свіжим хлібом вона, до речі, нічим не гірша.
Баночка готової намазки в холодильнику — гарантія того, що маючи вдома лише шматочок хліба, ви не залишитеся голодними. Досвідчені господині готують безліч найрізноманітніших її варіантів, щоб забезпечити домочадців швидким перекусом. Рекомендуємо вам приготувати намазку з консервованою рибою за рецептом автора кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день". Вона готується дуже швидко і виходить смачною та ситною.
Намазка з консервованою рибою
Інгредієнти:
- сировина "фелата" — 125 г;
- скумбрія в томатах — 170 г;
- огірки мариновані (маленькі) — 2 шт;
- червона цибуля/шалот маленький — 1 шт;
- спеції: перець, сіль — за смаком.
Спосіб приготування:
Сир розім'яти виделкою в глибокій мисці. Додати рибу в томаті (повністю весь вміст банки, не зливаючи) перем'яти до однорідної пасти. Додати дрібно нарізані огірки та цибулю, перемішати. За бажання додати спеції, але врахуйте, що і риба, і сир приправлені. За бажання всі інгредієнти можна перебити в блендері, якщо вам подобається більш пастоподібна консистенція.
Найсмачніше така намазка з підсмаженим хлібом, посипана зверху зеленню.
Читайте також:
Намазка зі шпротів із сиром і яйцем: смачна закуска за 15 хвилин
Смачна намазка з печінкою тріски: швидкий рецепт закуски
Доступний делікатес: рецепт паштету з лососевих обрізків (відео)