Розділи
Матеріали

Салат "Парус" із чіпсами: як приготувати смачну та красиву страву

Дар'я Бережна
Фото: cookpad.com | Салат "Парус"

Цей салат готувати дуже просто. Усі інгредієнти викладаються шарами.

Салат "Парус" — це смачна і нескладна страва, з якою легко впорається навіть недосвідчений кулінар. Просто подрібніть усі інгредієнти і викладіть їх шарами, промазуючи майонезом, а потім дайте трохи постояти в холодильнику. Як приготувати салат, поділилися на сайті Cookpad.

Салат "Парус" із чіпсами

Інгредієнти:

  • копчене куряче філе — 1 шт;
  • консервована кукурудза — 150 г;
  • морква по-корейськи — 150 г;
  • три яйця;
  • твердий сир — 50 г;
  • упаковка чіпсів;
  • кріп, петрушка, сіль, майонез.

Копчене куряче філе наріжте маленькими кубиками та змішайте з невеликою кількістю майонезу. І краще використовувати кулінарне кільце. Спочатку викладіть курку на тарілку.

Варені круто яйця дрібно наріжте, подрібніть кріп і петрушку. Змішайте яйця із зеленню та перемішайте з майонезом.

Викладіть шар морквини по-корейськи та розрівняйте. Промажте майонезом і викладіть рівним шаром кукурудзу.

Далі викладіть шар яєць із зеленню. Потім шар сиру, потім шар подрібнених чіпсів. І приберіть у холодильник на 30 хвилин.

Перед подачею акуратно, щоб не пошкодити шари, зніміть кулінарне кільце. Прикрасьте салат чіпсами, що залишилися, поставивши їх вертикально, як вітрила, і подавайте до столу.

Читайте також:

Салат "Восторг": покроковий рецепт ситного м'ясного салату

Віночок із тунця: рецепт легкої та дуже смачної закуски

Салат "Київський": як приготувати смачну альтернативу "Олів'є"