Розділи
Матеріали

Швидко, смачно та бюджетно: рецепт картопляної піци

Оксана Ханас

Перед подачею піцу посипте зеленню. Так її смак і аромат будуть ще яскравішими.

Рецептів приготування основ для піци існує дуже багато: з різних видів тіста, лаваша тощо. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати картопляну піцу. Вона припаде до смаку тим, хто любить картоплю в будь-якому вигляді та небайдужий до піци. Як її зробити, розповіли в блозі "Рецепти щодня". Досить бюджетна страва виходить ситною та смачною.

Картопляна піца

Інгредієнти:

  • картопля — 4 шт;
  • помідор — 2 шт;
  • ковбаса (сосиски) — 150 гр.
  • твердий сир — 100 г;
  • майонез — 2 ст. л;
  • борошно — 2 ст. л;
  • сіль, перець за смаком;
  • зелень.

Спосіб приготування:

Картоплю помити, почистити, натерти на крупній тертці, додати яйце, дрібку солі, перець, борошно, все ретельно перемішати.

Отриману суміш викласти у формі великого млинця на пательню з рослинною олією і смажити з одного боку 10 хвилин. Потім млинець перевернути на інший бік, змастити майонезом, викласти порізаний помідор, ковбасу, зверху посипати сиром, накрити кришкою і смажити ще 10 хвилин. Під час подачі посипати зеленню.

Читайте також:

Шкільна піца: рецепт перекусу, улюбленого з дитинства

З буряком: готуємо піцу в українському стилі

Таку піцу приготує кожен: рецепт приготування тіста та смачної начинки