Перед подачею піцу посипте зеленню. Так її смак і аромат будуть ще яскравішими.
Рецептів приготування основ для піци існує дуже багато: з різних видів тіста, лаваша тощо. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати картопляну піцу. Вона припаде до смаку тим, хто любить картоплю в будь-якому вигляді та небайдужий до піци. Як її зробити, розповіли в блозі "Рецепти щодня". Досить бюджетна страва виходить ситною та смачною.
Картопляна піца
Інгредієнти:
- картопля — 4 шт;
- помідор — 2 шт;
- ковбаса (сосиски) — 150 гр.
- твердий сир — 100 г;
- майонез — 2 ст. л;
- борошно — 2 ст. л;
- сіль, перець за смаком;
- зелень.
Спосіб приготування:
Картоплю помити, почистити, натерти на крупній тертці, додати яйце, дрібку солі, перець, борошно, все ретельно перемішати.
Отриману суміш викласти у формі великого млинця на пательню з рослинною олією і смажити з одного боку 10 хвилин. Потім млинець перевернути на інший бік, змастити майонезом, викласти порізаний помідор, ковбасу, зверху посипати сиром, накрити кришкою і смажити ще 10 хвилин. Під час подачі посипати зеленню.
Читайте також:
Шкільна піца: рецепт перекусу, улюбленого з дитинства
З буряком: готуємо піцу в українському стилі
Таку піцу приготує кожен: рецепт приготування тіста та смачної начинки