Розділи
Матеріали

Без смаження і тушкування: смачна капуста у "рукаві" для запікання

Тетяна Зарембо
Фото: З відкритих джерел | Капусту можна не лише смажити і тушкувати, а й запікати

Зауважте: готувати капусту з овочами варто у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.

Білокачанну капусту можна не лише смажити або тушкувати. Смачна, соковита та ароматна — вона гарно приготується у "рукаві" для запікання у духовці. Все, що потрібно зробити — нарізати капусту та овочі і перекласти всі інгредієнти в цей "рукав", говорять кулінари з сайта Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • капуста — 800 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • перець — 1 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • печериці — 300 г;
  • олія — 50 мл + для смаження;
  • сіль, перець — за смаком.

До нарізаної соломки капусти додайте столову ложку солі. Декілька хвилин помніть капусту руками, щоб вона пустила сік.

Додайте до капусти подрібнені цибулю, моркву, болгарський перець та олію і добре перемішайте овочі. Перекладіть овочі у "рукав" для запікання, зверху викладіть смажені гриби.

Зав'яжіть "рукав" та за допомогою голки зробіть у ньому кілька отворів. Готуйте капусту з овочами у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Читайте також:

Баниця з капустою або зельник: відомий пиріг із Північної Македонії

Витончений смак у простих інгредієнтах: цвітна капуста під грибним соусом

Засипана капуста зі шкварками: рецепт давньої української страви (відео)

Тушкована квашена капуста з копченими ребрами: рецепт ситної вечері