Розділи
Матеріали

Риба у вершковому соусі: рецепт вишуканої страви до вечері

Оксана Ханас
Фото: Say7

Подавати таку рибу можна з пастою, рисом, картоплею. Вона будь-який гарнір зробить ще смачнішим.

Якщо роздумуєте, що смачного та корисного приготувати на вечерю, рекомендуємо скористатися рецептом кулінарної блогерки Поліни й потішити себе та близьких смачнючою рибою у вершковому соусі. Ця ніжна страва, що тане в роті, сподобається абсолютно всім.

Риба у вершковому соусі

Інгредієнти:

  • цибуля — 1 шт;
  • помідори чері — 4-5 шт;
  • шпинат — 60-70 г;
  • вершки (10-15%) — 200 мл;
  • сіль, перець;
  • борошно — 1 ч. л;
  • філе риби будь-якої — 4-5 шт.

Спосіб приготування:

Цибулю почистити, порізати дрібними кубиками, обсмажити на вершковому маслі, потім додати порізані часточками томати і шпинат, обсмажувати кілька хвилин на середньому вогні.

Потім вогонь необхідно зменшити, залити овочі теплими вершками, підігрітими заздалегідь, щоб не згорнулися від перепаду температури, додати борошно, сіль і перець.

Коли вершки загуснуть, викласти в пательню філе риби, добре "купувати" в соусі, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 10 хвилин.

Подавати таку рибу можна з пастою, рисом, картоплею.

Читайте також:

Макарони із сьомгою та помідорами: швидка та ситна вечеря за кілька хвилин

Суп марсельських рибалок: класичний рецепт Буйабес із рибою та морепродуктами

Просто і вишукано: рецепт рисових млинців із червоною рибою