Стейки можна подавати з будь-яким гарніром або як окрему повноцінну страву.
Апетитні стейки зі свинини з сиром і помідорами — страва для тих, хто не уявляє свого життя без м'яса. Вони виходять соковитими, ситними й ароматними. А як їх приготувати, розповіли в блозі "Консервація і кулінарія".
Стейки зі свинини з сиром і помідорами
Інгредієнти:
- свинина — 300 г;
- помідори — 1-2 шт;
- сир твердий — 80 г;
- майонезний соус — 2 ст. л;
- рослинна олія — 1 ст. л;
- сіль, аджика.
Спосіб приготування:
Свинину нарізати на плоскі шматки вздовж волокон, відбити і посолити. Потім стейки необхідно перекласти у форму для запікання, змащену олією, поперчити їх.
Майонез з'єднати з невеликою кількістю аджики та перемішати. Нанести майонезно-аджиковий соус поверх м'яса так, щоб поверхня була повністю покрита.
Помідори порізати кружальцями і викласти поверх стейків. Зверху посипати їх тертим твердим сирпом.
Відправити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікати приблизно 30 хвилин до рум'яної скоринки.
Подавати з будь-яким гарніром.
Читайте також:
Свинина, тушкована з грибами в сметанному соусі: рецепт ситної страви на вечерю
Свинина, томлена в пиві: страва, яка тане в роті
Свинина Естофадо: філіппінський рецепт із бананами та соком ананаса (відео)