Розділи
Матеріали

Швидкий та соковитий салат: як приготувати смачний гарнір до м'яса

Дар'я Бережна
Фото: edimdoma.ru | Салат для грилю

Навесні ви напевно часто їсте м'ясо підсмажене на грилі. І до нього ідеально підійде цей салатик.

Такий легкий та швидкий салат дуже просто готувати. І він ідеально підходить до м'яса приготованого на грилі. Інгредієнти в ньому найпростіші. Рецептом поділились на сайті Vse Smachno.

Якщо у вас немає салату "Айсберг", можете взяти інший салат, або пекінську капусту. Але салат підходить ідеально, бо він дуже хрусткий та соковитий.

Салат до грилю

Інгредієнти:

  • салат "Айсберг" – ½ головки;
  • помідори – 2 шт;
  • кукурудза консервована – ½ банки;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • прованські трави;
  • сіль.

По класичному рецепту це всі інгредієнти. Але можна додати авокадо. Поріжте салат та помідори. Додайте консервовану кукурудзу. Посипте спеціями та сіллю. Заправте майонезом та перемішайте.

Салат з буряка

Також можна приготувати салат з бурячка. Який чимось нагадує вінегрет.

Інгредієнти:

  • червоний буряк – 750 г;
  • мариновані огірки – 300 г;
  • горошок – 300 г;
  • плавлений сирок – 200 г;
  • часник – 8-10 зубчика;
  • майонез – 5-6 ст. л.;
  • сіль – до свого смаку.

Червоний буряк потрібно відварити, або запікти у духовці. Дайте йому охолонути та поріжте невеликими кубиками. Наріжте мариновані огірки кубиками, як і плавлені сирки. Змішайте всі порізані інгредієнти, додайте горошок, посоліть та ретельно перемішайте.

Часник вичавіть у майонез, розмішайте та заправте ним салат з буряка.

Читайте також:

Чекати години, поки звариться буряк, не доведеться: овоч може бути готовим за 5 хвилин

Усього 88 калорій: рецепт корисного та смачного сніданку

Як деруни, але з цибулі: як приготувати смачну страву