Розділи
Матеріали

М'ясні кульки із сиром у вершково-томатному соусі: рецепт ідеальної страви на обід

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Смачні та ситні м'ясні кульки прикрасять стіл не тільки в будні, а й у свята.

М'ясні кульки із сиром у вершково-томатному соусі — ідеальна добавка до будь-якого гарніру. Їх можна готувати не тільки на обід чи на вечерю, а навіть і на святковий стіл. Як зробити таку смачну страву, розповіли в кулінарному блозі "Душевні рецепти".

М'ясні кульки із сиром у вершково-томатному соусі

Інгредієнти для кульок:

  • фарш (індички) — 500 г;
  • яйце — 1 штука;
  • панірувальні сухарі — 40 г;
  • сир (моцарела) — 120 г;
  • сіль і спеції — за смаком.

Інгредієнти для соусу:

  • томатна паста — 140 г;
  • вершки — 200 мл.

Спосіб приготування:

До фаршу додати спеції, сіль, панірувальні сухарі, яйце. Усе добре перемішати.

Сформувати з фаршу кульки, додаючи всередину невеликий шматочок сиру.

Обсмажити кульки з усіх боків до золотистого кольору.

Для соусу до томатної пасти додати вершки та добре перемішати. Додати до кульок соус, дати соусу закипіти. Накрити кришкою і залишити на маленькому вогні 5 хвилин.

Подавати з гарніром або як окрему страву.

Читайте також:

Котлети по-данськи з крекерами: простий рецепт зі свинячого фаршу

Рецепт котлет із радянської їдальні — ці смаколики коштували 11 копійок

М'ясні зрази з яйцем і цибулею: рецепт нашвидкуруч, із простих продуктів