Розділи
Матеріали

Рибні котлети по-новому: цікавий рецепт звичної страви

Оксана Ханас
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Якщо у вас залишилося вчорашнє пюре після обіду або вечері, воно чудово підійде для приготування цих котлет.

Рибні котлети — страва, яку можна готувати не тільки із сирої риби, а й використовувати консерви. А кулінарна блогерка Юлія Симончук поділилася рецептом, у якому в складі котлет, крім риби, є й картопля. Спробуйте приготувати їх на вечерю, і ви отримаєте чудову добавку до будь-якого гарніру.

Рибні котлети

Інгредієнти:

  • сардина в томаті (можна в олії) — 2 банки;
  • картопляне пюре — 800 г;
  • яйце — 1 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • борошно — 100–200 г;
  • сіль, перець — за смаком;
  • панірувальні сухарі;
  • олія.

Спосіб приготування:

Для котлет картопляне пюре краще приготувати заздалегідь. Відмінно підійде вчорашнє пюре. Воно не має бути рідким.

Сардину розім'яти виделкою до однорідної маси. Додати картопляне пюре і перемішати до стану без грудочок, щоб фарш був однорідним. Потім туди ж додати натерту цибулю, яйце, сіль, перець, спеції за смаком і перемішати.

Поступово потроху ввести борошно, стежачи, щоб його не було багато.

Усе знову перемішати, сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на олії з обох боків.

Читайте також:

Дуже смачно. Рецепт рибних котлет із секретним інгредієнтом

Рибні котлети з печінкою тріски: цікавий рецепт

Найніжніші рибні котлети з форелі: рецепт від Валерія Пономаря