Якщо у вас залишилося вчорашнє пюре після обіду або вечері, воно чудово підійде для приготування цих котлет.
Рибні котлети — страва, яку можна готувати не тільки із сирої риби, а й використовувати консерви. А кулінарна блогерка Юлія Симончук поділилася рецептом, у якому в складі котлет, крім риби, є й картопля. Спробуйте приготувати їх на вечерю, і ви отримаєте чудову добавку до будь-якого гарніру.
Рибні котлети
Інгредієнти:
- сардина в томаті (можна в олії) — 2 банки;
- картопляне пюре — 800 г;
- яйце — 1 шт;
- цибуля — 1 шт;
- борошно — 100–200 г;
- сіль, перець — за смаком;
- панірувальні сухарі;
- олія.
Спосіб приготування:
Для котлет картопляне пюре краще приготувати заздалегідь. Відмінно підійде вчорашнє пюре. Воно не має бути рідким.
Сардину розім'яти виделкою до однорідної маси. Додати картопляне пюре і перемішати до стану без грудочок, щоб фарш був однорідним. Потім туди ж додати натерту цибулю, яйце, сіль, перець, спеції за смаком і перемішати.
Поступово потроху ввести борошно, стежачи, щоб його не було багато.
Усе знову перемішати, сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на олії з обох боків.
Читайте також:
Дуже смачно. Рецепт рибних котлет із секретним інгредієнтом
Рибні котлети з печінкою тріски: цікавий рецепт
Найніжніші рибні котлети з форелі: рецепт від Валерія Пономаря