Розділи
Матеріали

Блинчики с творогом и укропом: как приготовить вкусное блюдо к завтраку

Дар'я Бережна
Фото: t.me/topretsept | Млинці з начинкою

Такі пишні млинці навіть можна брати із собою на пікнік та на роботу.

Млинці із сиром та кропом, або навіть пишні млинці, приготовані з дріжджового тіста, чудово поєднуються зі смачною начинкою із сиру. Їх дійсно легко приготувати, вони відмінно зберігаються і смачні навіть наступного дня, їх також можна брати із собою в офіс. Рецептом поділилися на сайті Corina Ureche.

Млинці із сиром та кропом

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 50 г цукру
  • Сіль на кінчику ножа;
  • 300 г борошна;
  • 7 г сухих дріжджів;
  • 250 мл теплого молока (не гарячого);
  • 150 мл води.

Для начинки:

  • 300 г сиру;
  • 50 г цукру;
  • 1 велике яйце;
  • 1 пучок дрібно нарізаного кропу.

Змішайте яйця з цукром і сіллю. Додайте змішане з дріжджами борошно і знову перемішайте. Потроху додавайте молоко, а потім і воду. Енергійно перемішуйте, поки у вас не вийде тісто без грудочок. Накрийте миску і залиште бродити на 1 годину. Змішайте начинку з цукром, кропом і яйцем. Випікайте млинці по одному. У вас вийде приблизно 8–9 штук, залежно від розміру сковороди. Виливайте порцію тіста на пательню, коли він починає підрум'янюватися, переверніть його і викладіть на одну половину трохи начинки. Складіть і смажте млинець із начинкою, поки він не підрум'яниться з обох боків.

Читайте також:

Усього три інгредієнти: як приготувати економні млинці на сніданок

Солодкий млинцевий торт: рецепт смачного і простого десерту

Кабачковий торт із грибами: готуємо смачну сезонну закуску