Розділи
Матеріали

Смачно і недорого: рецепт швидких хачапурі з лаваша

Дар'я Бережна
Швидкі хачапурі з лаваша | Фото: t.me/retsepty/4753

Такі хачапурі готуються зі смачною начинкою з сиру та сиру сулугуні.

Такі швидкі хачапурі легко приготувати з найпростіших продуктів. Вийде ситна та смачна страва, з якою впорається навіть кулінар-початківець. Адже навіть тісто не доведеться замішувати. Швидкі хачапурі готуються всього за 20 хвилин. Фокус розповість, як саме.

Швидкі хачапурі з лаваша

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш — 2 шт;
  • сулугуні — 100 г;
  • нежирний сир — 100 г;
  • одне яйце;
  • вершкове масло — 20 г;
  • кінза, часник, сіль, свіжомелений чорний перець.

Кінзу дрібно наріжте. Сулугуні для начинки хачапурі натріть на крупній тертці в миску. Додайте нежирний сир і розімніть виделкою. Часник пропустіть через прес і перемішайте з сиром і сиром.

Додайте подрібнену кінзу, посоліть і поперчіть за смаком. Листи тонкого лаваша розріжте на великі квадрати. На кожен покладіть трохи начинки та скрутіть конвертиком. Змастіть злегка збитим яйцем за допомогою пензлика.

Духовку нагрійте до 180°C. Деко змастіть вершковим маслом. Викладіть підготовлені швидкі хачапурі та випікайте 5-10 хвилин і подавайте гарячими.

Такі швидкі хачапурі можна приготувати й на сковороді. Просто обсмажте їх на олії, прикривши кришкою.

У начинку дуже швидких хачапурі можна додати не кінзу, якщо ви її не любите, а петрушку, кріп або зелену цибулю.

Читайте також:

Хачапурі для тих, хто худне: простий рецепт смачної та легкої страви

Хачапурі з сиром у духовці: як приготувати смачні грузинські коржі

Хачапурі з новим смаком: покроковий рецепт популярної страви