Тарталетка — закуска, яка завжди подобається гостям і яку змітають зі столу насамперед.
Related video
Тарталетки — завжди бажана прикраса столу. Вони гарні і на Новий рік, і на день народження, і на будь-яке інше свято. Це універсальна фуршетна страва. Рецептів начинок для тарталеток дуже багато, а вони готуються дуже швидко та з доступних продуктів.
Начинки для тарталеток
Рибна:
200 г скумбрії (горбуші) гарячого копчення
1 свіжий огірок
1 ст.л. майонезу
1 ч.л. гірчиці
Яєчна:
5 жовтків
2 ст. будь-якої зелені
1 ст.л сирного сиру
1 ст. майонезу
1 ч.л. гірчиці
сіль, перець до смаку
Куряча:
300 гр відвареного курячого філе
1 болгарський перець
1 свіжий огірок
2 ст.л. майонезу
Грибна:
200 гр печериць
100 гр твердого сиру
100 гр консервованої кукурудзи
1 зубчик часнику
кріп
Ананасова:
1 ст.л. твердого сиру
1 зубчик часнику
1 ст.л. майонезу
4 кільця ананаса
Порада:
Тарталетки з начинками зазвичай подають як холодну закуску, проте тарталетки, в яких є твердий сир, за бажання можна подати і в гарячому вигляді.