Їжа
Сніданок з дитинства: простий і швидкий рецепт оладок із яблук
0
Яблучні оладки виходять м'якими та ароматними.
Яблучні оладки на сніданок можна приготувати без кефіру та інших кисломолочних продуктів. Для цього знадобляться кілька яблук та прості інгредієнти, які знайдуться на будь-якій кухні.
Складові:
- Яблука — 3 шт.
- Цукор — 2 ст. ложки
- Яйце — 1 шт.
- Борошно — 4 ст. ложки
- Кориця мелена — 0,5 ч. ложки
- Олія — для смаження
Спосіб приготування:
- Очищаємо яблука і вирізаємо серцевини. Натерти яблука на великій тертці.
- Натерті яблука перекласти у глибоку миску. Додати цукор. (Якщо кислі яблука, то можна додати більше цукру).
- Додати до яблук корицю та яйце. Перемішати.
- Потім поступово всипати муку, добре перемішуючи лопаткою. (Якщо яблука пустять багато соку, то борошна може знадобитися трохи більше, ніж зазначено у рецепті).
- Викладати отримане тісто столовою ложкою на добре розігріту сковороду з олією, формуючи невеликі оладки.
- Смажити яблучні оладки на невеликому вогні по 3 хвилини з кожного боку.
- Подаємо яблучні оладки з медом, сметаною чи джемом. Смачного.
Відео дня
Нагадаємо, рецепт повітряних японських панкейків.