Гарячі бутерброди з помідорами та шпротами. Як урізноманітнити сніданок

Бутерброди з помідорами, бутерброди зі шпротами, сніданок, кулінарія
https://lefood.menu/

Оригінальний та швидкий сніданок, який можна приготувати і в мікрохвильовій печі.

Для повноти відчуттів це, звичайно, краще приготувати в розігрітій духовці. Але в принципі, якщо хочете швидко, цілком можна і в мікрохвильовій печі. Це легко допускають автори рецепту з ресурсу lefood.menu.

Гарячі бутерброди з помідорами та шпротами

Iнгредiєнти

  • шпроти – 8;
  • помідори – 1;
  • хліб – 4 скибочки;
  • кетчуп – 2 ст. л.;
  • сир твердий – 50 г;
  • сіль

Гарячі бутерброди з помідорами та шпротами готуємо так. Скибочки хліба підсушуємо в тостері або на сковороді. Викладаємо їх у форму для запікання. Змащуємо хліб кетчупом, зверху викладаємо тонки слайси помідора. Підсолюємо. На помідор викладаємо по парі шпротинок, присипаємо тертим сиром.

Поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо 2-3 хвилини, поки сир не розплавиться. Це все — готовий наш сніданок, наші гарячі бутерброди з помідорами та шпротами!