Солянка в сковороді: просто, смачно і напрочуд незвичайно

солянка, солянка в сковороді, рецепт
Фото: Соцмережі | Солянка в сковороді — проста, але надзвичайно смачна страва

Цей рецепт підійде тим, хто хоче приготувати оригінальну солянку, не витративши багато зусиль.

Солянка в сковороді — це проста і смачна страва з капусти та ковбаси, яка має польське коріння. Це відмінний варіант для дієти кето, бо він містить багато білка і жиру, а вуглеводів — мінімум. Солянка в сковороді готується швидко та легко, та підходить для обіду чи вечері. Фокус пропонує простий рецепт приготування солянки.

Солянка у сковороді

Інгредієнти на 4 порції:

  • 500 г свіжої капусти;
  • 300 г ковбаси (краще копченої або сирокопченої);
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 1 ч. л. цукрозамінника;
  • сіль, перець, лавровий лист на смак.

Для початку наріжте капусту тонкою соломкою і покладіть у велику каструлю із підсоленою водою. Варіть на середньому вогні до м'якості приблизно 15 хвилин, потім відкиньте на друшляк і відіжміть зайву рідину.

Наріжте ковбасу кружальцями або півкружальцями завтовшки приблизно 0,5 см. Наріжте цибулю дрібними кубиками, часник — тонкими скибочками.

Розігрійте сковороду на середньо-високому вогні та додайте олію. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, приблизно 10 хвилин, зрідка помішуючи. Додайте часник і ковбасу та обсмажте ще 5 хвилин, доки ковбаса не підрум'яниться.

Додайте томатну пасту, оцет, цукрозамінник, сіль, перець та лавровий лист. Перемішайте та готуйте на малому вогні ще 5 хвилин. Тепер додайте відварену капусту та добре перемішайте всі інгредієнти. Готуйте на повільному вогні під кришкою ще 10 хвилин, щоб усе наповнилось ароматами.

Все готово! Подавайте солянку в сковороді гарячою чи теплою, посипавши свіжою зеленню за бажанням.

А ще ви можете спробувати свої сили у приготуванні смачного угорського торта "Добош" із карамельною глазур'ю.