Ситна страва італійської кухні. Рецепт тосканського супу з фаршем

тосканський суп, суп, рецепт супу, суп із м'ясом, смачний суп
Фото: Скриншот | Тосканський суп

Цей суп точно порадує любителів м'яса та спецій.

Тосканський суп із фаршем — це італійська страва, яку просто приготувати і яка точно змусить вас відчути смак Тоскани. Особливого аромату йому надає твердий сир і спеції. Суп готується зі свинячого фаршу, картоплі, цибулі, часнику, вершків, твердого сиру та паприки. Суп виходить густим, насиченим і апетитним. Це чудовий варіант для обіду чи вечері. Фокус розкаже, як його приготувати.

Тосканський суп із фаршем

Інгредієнти:

  • 300 г свинячого фаршу;
  • 4 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 200 мл вершків 20%;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 ч. л. паприки;
  • сіль, перець до свого смаку;
  • зелень для оздоблення;
  • 1 л води або курячого бульйону.

Наріжте цибулю та часник дрібними кубиками. Обсмажте їх на сковороді з олією до золотистого кольору.

Додайте фарш і розімніть його лопаткою. Смажте, помішуючи, до готовності м'яса.

Перекладіть м'ясо в каструлю та залийте водою чи бульйоном. Доведіть до кипіння.

Очистить картоплю та наріжте кубиками. Додайте її в суп і варіть до м'якості картоплі.

Влийте вершки та посипте паприкою. Посоліть і поперчіть до смаку. Варіть ще 5 хвилин на невеличкому вогні.

Натріть твердий сир на тертці. Посипте ним суп перед подачею. Прикрасьте зеленню за бажання. І насолоджуйтесь смачним і ароматним тосканським супом.

Також ви можете приготувати смачний суп із фрикадельками.