Ситна страва італійської кухні. Рецепт тосканського супу з фаршем
Цей суп точно порадує любителів м'яса та спецій.
Тосканський суп із фаршем — це італійська страва, яку просто приготувати і яка точно змусить вас відчути смак Тоскани. Особливого аромату йому надає твердий сир і спеції. Суп готується зі свинячого фаршу, картоплі, цибулі, часнику, вершків, твердого сиру та паприки. Суп виходить густим, насиченим і апетитним. Це чудовий варіант для обіду чи вечері. Фокус розкаже, як його приготувати.
Тосканський суп із фаршем
Інгредієнти:
- 300 г свинячого фаршу;
- 4 картоплини;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 200 мл вершків 20%;
- 100 г твердого сиру;
- 1 ч. л. паприки;
- сіль, перець до свого смаку;
- зелень для оздоблення;
- 1 л води або курячого бульйону.
Наріжте цибулю та часник дрібними кубиками. Обсмажте їх на сковороді з олією до золотистого кольору.
Додайте фарш і розімніть його лопаткою. Смажте, помішуючи, до готовності м'яса.
Перекладіть м'ясо в каструлю та залийте водою чи бульйоном. Доведіть до кипіння.
Очистить картоплю та наріжте кубиками. Додайте її в суп і варіть до м'якості картоплі.
Влийте вершки та посипте паприкою. Посоліть і поперчіть до смаку. Варіть ще 5 хвилин на невеличкому вогні.
Натріть твердий сир на тертці. Посипте ним суп перед подачею. Прикрасьте зеленню за бажання. І насолоджуйтесь смачним і ароматним тосканським супом.
Також ви можете приготувати смачний суп із фрикадельками.