Найкраща вечеря для дітей: рецепт молочного супу з вермішеллю

молочний суп, вермішель, рецепт
Фото: Getty

Для приготування супу потрібно купити свіжі продукти.

Якщо хочете нагодувати дітей смачною молочною стравою, рекомендуємо приготувати для них на вечерю чи на обід апетитний суп з вермішеллю та вершками за рецептом з блогу "Рецепти на кожен день". Для його приготування намагайтеся купувати максимально свіжі продукти.

Молочний суп з вермішеллю

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • стручок ванілі – 1 шт;
  • цукор – 1 ч. л;
  • сіль – на кінчику ножа;
  • вермішель – 60 г;
  • мед – 2 ст. л;
  • вершки жирні – 50 мл.

Спосіб приготування:

Для молочного супу з вермішеллю спочатку потрібно розрізати стручок ванілі вздовж навпіл, видалити насіння кінчиком ножа і покласти їх у молоко разом із самим стручком. Якщо немає ванілі в стручках, додайте ванілін або ванільний цукор до смаку.

Всипати туди ж цукор та сіль, на слабкому вогні довести до кипіння, варити 2-3 хвилини, після чого забрати стручок.

Всипати в молоко вермішель: кількість залежить від ступеня густини, яку ви хочете одержати. Далі варити, помішуючи, молочний суп до готовності вермішелі.

У готовий молочний суп додати мед та трохи вершків. Подавати гарячим чи теплим.

Раніше Фокус писав, як швидко приготувати бразильські цукерки "Бригадейро".