Нежный и ароматный. Рецепт сырного супа с шампиньонами

Сирний суп з шампіньйонами, сирний суп, рецепт супу, смачний суп
Фото: Getty Images | Сирний суп з печерицями

Це чудовий і простий рецепт смачного супу, який готується за пів години.

Сирний суп з печерицями – це ніжний та ароматний суп, який дуже просто приготувати і це не займе багато часу. До нього входить декілька інгредієнтів, але смак вас вразить.

Сир для супу ви можете вибрати на свій смак і додати той, який вам подобається більше за інших. Фокус розкаже, як його приготувати.

Сирний суп з печерицями

Інгредієнти:

  • 300 г печериць;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 1 л курячого бульйону;
  • 200 мл вершків;
  • 150 г тертого твердого сиру;
  • сіль, перець, зелень на смак.

Печериці наріжте тонкими скибочками, а цибуля — дрібними кубиками.

У каструлі розігрійте масло й обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім додайте борошно і перемішайте.

Влийте бульйон, доведіть до кипіння та зменште вогонь.

Додайте печериці та варіть суп 15 хвилин, помішуючи іноді.

Наприкінці додайте вершки, сир, сіль, перець та зелень. Перемішайте і дайте настоятися супу під кришкою 5 хвилин.

Розлийте суп по тарілках і подавайте гарячим із хлібом або грінками.

До такого супу можна приготувати невеликі бургери у стилі Мемфіс.