Полунично-персикове смузі: справжня насолода
Це свіжий і поживний напій, який можна приготувати лише за 5 хвилин.
Усе, що вам потрібно, це заморожені полуниця та персики, йогурт і апельсиновий сік. Заморожені фрукти, за рецептом Фокусу, надають смузі ніжної та густої текстури, а йогурт робить його кремовим і багатим на протеїн. Апельсиновий сік додає солодощів і кислоти, які посилюють смак фруктів. Ви можете використовувати будь-який йогурт на ваш смак — знежирений, натуральний або грецький. Це смузі відмінно підходить для сніданку в спекотний день.
Полунично-персикове смузі
Інгредієнти:
- 120 мл апельсинового соку;
- 120 г замороженої полуниці;
- 120 г замороженого персика;
- 120 г йогурту.
Додати всі інгредієнти в блендер і змішати до однорідності. Якщо смузі виходить занадто густим, додайте трохи більше апельсинового соку чи води. Розлийте смузі по склянках і насолоджуйтеся!
Смачного!
А ще можна приготувати вишуканий десерт. Ось рецепт римського апельсинового торта.