Смачно і просто: рецепт млинців із кабачками

Млинці з кабачками, млинці з кабачками, кабачки рецепт, млинці рецепт
Фото: Скриншот | Млинці з кабачками

Коли почався сезон кабачків, з ними можна готувати що завгодно.

Зараз, коли почався сезон кабачків, потрібно їсти їх частіше. З цим простим і недорогим овочем можна приготувати буквально будь-що: котлети, рагу, ікру і просто посмажити їх на сковороді.

Але можна також із кабачками та цукіні готувати млинці та оладки. Простим рецептом млинців поділилася українська кулінарна блогерка, яка пише під ніком cooking_by_yuliya.

Млинці з кабачками

Інгредієнти:

  • 200 г кабачка;
  • 200 мл молока;
  • 100 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 30 г розтопленого вершкового масла;
  • 1 ч. л. цукру;
  • дрібка солі;
  • 50-100 мл води.

Для соусу:

  • сметана;
  • майонез;
  • кефір;
  • кріп;
  • часник свіжий або сухий.

Натираємо кабачок на дрібній тертці й не віджимаємо з нього рідину. Додаємо яйця, борошно, сіль і цукор.

Усе перемішуємо і додаємо масло та молоко. Розігріваємо на вогні сковорідку, змащуємо олією і смажимо тонкі млинці. Важливо, але перед тим, як зачерпнути порцію тіста для чергового млинця, перемішайте тісто, оскільки натертий кабачок розподіляється нерівномірно.

І до таких млинчиків чудово підійде соус із часником і кропом. Ви можете приготувати його на свій смак, прибравши звідти ті інгредієнти, які вам не до душі.

Нагадаємо, з кабачків ви також можете приготувати смачні оладки.