Паштет зі скумбрії: простий рецепт чудової намазки на бутерброди
Такий паштет чудово підійде для тостів на сніданок або перекусів протягом дня.
Рибний паштет користується анітрохи не меншою популярністю, ніж курячий або свинячий. Його так само можна намазувати на бутерброди, щоб зробити швидкий і ситний перекус, додавши на скибочку хліба огірочок або авокадо. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати дуже смачний паштет із копченої скумбрії з сиром і лимоном за рецептом із блогу "Рецепты каждый день". Приготування займе зовсім небагато часу, а паштет неодмінно сподобається всім, кого ви пригостите.
Рибний паштет зі скумбрії із сиром і лимоном
Інгредієнти:
- копчена скумбрія — 250 г;
- лимон — 1 шт;
- крем-сир — 180 г;
- вершковий хрін — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Скумбрію ретельно очистити від шкірки та кісток, порізати на шматки і скласти в блендер. З лимона за допомогою дрібної терки зняти цедру, намагаючись не зачепити світлу частину, з м'якоті лимона вичавити сік і видалити кісточки.
У блендері рибу разом із лимонним соком, цедрою, сиром і вершковим хріном подрібнити до пастоподібної маси. За бажання в паштет можна додати каперси та спеції за смаком.
Зберігати паштет краще в холодильнику в герметично закритому контейнері.
Раніше Фокус писав, як приготувати скумбрію в гірчичному соусі.