Простий рецепт смачної літньої закуски: як приготувати рулет із кабачків
Кабачки — це універсальні овочі, з яких можна приготувати що завгодно, зокрема й цей смачний рулет.
Рулет із кабачків, фарширований свіжим вершковим сиром із зеленню та скибочками шинки, — це дуже простий рецепт. І ця страва чудово підійде як закуска або друга страва.
Його їдять холодним, і розігріти плиту вам потрібно буде лише для того, щоб приготувати кабачки на грилі. І врахуйте, що йому потрібно буде постояти в холодильнику щонайменше годину перед подачею. Рецепт опублікували на сайті Cucchiaio.
Рулет із кабачків
Інгредієнти:
- 3 великі кабачки;
- 200 г вершкового сиру;
- 150 г нарізаної скибочками вареної шинки;
- свіжий майоран;
- свіжий базилік;
- 40 г подрібнених фісташок;
- 1 жменю руколи;
- сіль, перець.
Щоб приготувати рулет із кабачків, вимийте кабачки, висушіть їх, обріжте кінчики та наріжте ножем або мандоліною вздовж. Скибочки мають бути не товщі за 5 мм. Обсмажте їх із обох боків на гарячій гриль-сковороді, потім приправте сіллю та перцем.
У мисці змішайте вершковий сир із подрібненими ароматними травами та невеликою кількістю свіжомеленого перцю. Розкладіть скибочки цукіні на аркуші пергаментного паперу, одну поруч із іншою й тільки наохрест, утворюючи прямокутник.
Викладіть поверх скибочки шинки, зверху розподіліть приправлений вершковий сир і посипте рубаними фісташками.
Додайте руколу та щільно скрутіть кабачки з усіма іншими інгредієнтами в рулет. Загорніть у пергамент і залиште приблизно на 1 годину в холодильнику. Після закінчення цього часу зніміть пергаментний папір, наріжте рулет із кабачків і подавайте до столу.
Також, якщо у вас багато кабачків, то ви можете приготувати дуже смачні фаршировані кабачки з начинкою за італійським рецептом.