Курячий сирний суп за 20 хвилин: як приготувати ідеальний обід швидко і без клопоту

курячий суп, курячий суп із сиром
Фото: kristina_ne_pp/instagram

Такий суп стане чудовим рішенням для обіду або легкої вечері.

Якщо хочеться чогось смачного, корисного та легкого, а часу обмаль, пропонуємо приготувати дуже поживний сирний суп на курячому бульйоні, на який у вас піде не більше 20 хвилин. Своїм перевіреним рецептом цієї страви поділилася відома кулінарна блогерка Христина. Рекомендуємо приготувати його на обід або як легку вечерю.

Курячий сирний суп

Інгредієнти:

  • куряче філе — 1 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • селера — 1 стебло;
  • картопля — 2 шт;
  • вермішель — 2 ст. л;
  • сіль, перець, паприка, італійські трави, сушений часник;
  • сир плавлений — 2 ст. л;
  • зелень будь-яка;
  • вода окріп — 1,5 літра;
  • вершкове масло.

Спосіб приготування:

Моркву помити, почистити, натерти на великій тертці. Цибулю почистити і порізати. На вершковому маслі обсмажити цибулю і моркву зі спеціями, потім туди ж додати порізане кубиками філе, продовжуючи обсмажувати. Щойно філе підрум'яниться, налити окріп, додати картоплю і вермішель. Коли картопля буде готова, додати плавлений сир, усе розмішати, наприкінці всипати зелень.

Якщо переживаєте, що вермішель може розваритися, оскільки дуже тонка, краще додати її в самому кінці варіння, прокип'ятивши пару хвилин. У коментарях досвідчені господині зазначають, що якщо перед додаванням до супу макарони прожарити на сковороді, смак буде ще насиченішим.

Раніше Фокус писав, як приготувати швидку вечерю з молодої картоплі.