Мініоладки: рецепт апетитного перекусу для дітей і дорослих
Подавати такі млинці можна з медом, згущеним молоком, ягодами.
М'які та смачні оладки у багатьох — улюблена страва на сніданок або як полуденок. Рецептів і приготування на дріжджах, кефірі, сметані існує величезна кількість. Сьогодні пропонуємо приготувати мініоладки за рецептом із блогу "Рецепты каждый день". Особливо зрадіють такій страві діти. Додати до оладок можна горіхи, мед, свіжі ягоди або шматочки фруктів.
Мініоладки
Інгредієнти:
- яйце — 1 шт;
- сир — 100 г;
- цукор — за смаком;
- сіль — щіпка;
- сода — 1/2 ч. л;
- борошно — 20 г;
- будь-які фрукти, згущене молоко — для подачі.
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати сир, сіль, цукор, соду, борошно і яйце, все збити до однорідної маси блендером або міксером. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю вершкового масла або рафінованої олії видавлювати трохи тіста за допомогою кондитерського мішка, щоб виходили оладки невеликого розміру. Обсмажити їх з обох боків до золотистого кольору.
Раніше Фокус писав, як приготувати смачні смажені пиріжки з начинкою із фаршу, а також як спекти ідеальні та пишні японські млинці.